Links

Natuurlijk zijn er nog veel meer websites over de Efteling te vinden op het internet. Verwonderling houdt zich vooral bezig met het maken van bouwfoto’s, onderhoudsfoto’s en foto’s in het park. Op deze pagina worden enkele leuke en handige websites beschreven waar u nog meer informatie over de Efteling kunt vinden.

 Plaetjesmakers

Plaetjesmakers.nl is een snelgroeiende website voor en door Eftelingfans en liefhebbers. Hier vind je veel actuele bouwupdates en nieuwe foto’s van attracties en andere zaken die gebouwd of gerenoveerd worden in de Efteling.
Plaetjesmakers.nl is gestart in april 2015 en sindsdien steeds meer een echte beeldbank geworden voor Eftelingfoto’s. Geregeld worden de foto’s van Plaetjesmakers.nl ook overgenomen door andere media. Sinds september 2016 is Verwonderling in samenwerking met Plaetjesmakers.

 

Plaetjesmakers


Eftelwesley

Mijn naam is Wesley en ik ben een groot liefhebber van de Efteling. Het is een hobby waarbij ik vaak kan genieten van leuke attracties, entertainment, plezier met vrienden en even weg ben van het dagelijks leven.
Het is allemaal een paar jaar geleden begonnen met een abonnement dat ik om het jaar kreeg. In 2010 was ik vaker gegaan dan toen normaal was en ik vond het steeds leuker worden! Sindsdien heb ik elk jaar een abonnement gehad en is de hobby veel verder gegroeid.
Ik heb daardoor ook veel vrienden leren kennen die ook vaak naar het park gaan en/of dezelfde hobby delen.
Zo is een dagje Efteling nooit hetzelfde! Sinds september 2016 is Verwonderling partner in kwaliteit met Eftelwesley.

 

Eftelwesley


Eftelingsestraat

Eftelingsestraat is een nieuwsblog over de wereld van de Efteling. Naast het pretpark houdt Eftelingsestraat ook alle andere onderdelen van deze wereld nauwlettend in de gaten, zoals dus ook het Efteling Hotel, Bosrijk, Het Loonsche Land en Villa Pardoes. Verwonderling is één van de schrijvers voor Eftelingsestraat.

Eftelingsestraat


De Vijf Zintuigen

De Vijf Zintuigen is het grootste Eftelingforum. Als je lid bent kun je mee discussiëren en nog veel meer. Er is een uitgebreide parkgids te vinden, de laatste bouwfoto’s kun je hier bekijken en er is een nieuwsrubriek. Hier kun je het laatste nieuws lezen uit de wereld vol wonderen.

 

De Vijf Zintuigen


Eftepedia

Eftepdia is een website waar je alles kunt lezen over de Efteling. In ruim 1600 lemma’s is de informatie die je zoekt bijna altijd wel te vinden. Vaak worden de lemma’s ondersteund met foto’s, video’s of geluidsfragmenten.

 

Eftepedia


Efteling

Op de officiele website van de Efteling is alle actuele informatie te vinden en ook de laatste nieuwtjes.

 

Efteling


Sleutelier

Sleutelier is een Efteling blog die wordt beheerd door Efteling liefhebber Jelmer. Je leest hier regelmatig berichten die gaan over de wondere wereld van de Efteling.

 

Sleutelier