Over Verwonderling

De start

In 2014 is deze website gestart met als hoofddoel de Miniatuur Efteling. De gehele website draaide om dit onderwerp. Je kon bijvoorbeeld een voorbeeld lezen hoe je een miniatuur sprookjesbos kon maken, handige tips lezen en natuurlijk het belangrijkste, de foto’s van de Miniatuur Efteling. In de loop der tijd zijn er veel meer items bijgekomen op www.miniatuurefteling.nl, waaronder een uitgebreide multimediagids, informatie over het park en nog veel meer. Veel pagina’s bestonden toen uit ‘I-frames’. Hierdoor kreeg je niet echt een compact websitegevoel wat bezoekers wel verwachten op een website. Ook werden er steeds meer pagina’s toegevoegd en werd de website erg onoverzichtelijk en slordig.

Vernieuwing

Sinds het begin van 2016 koos Miniatuur Efteling een nieuwe weg. Sommige oude pagina’s van de website pasten niet meer in dit nieuwe plaatje en moesten het veld ruimen. De nieuwe visie van Miniatuur Efteling richtte zich vooral op het tonen van de meest recente gebeurtenissen in het park, zo snel mogelijk bij u gebracht. Hierbij moet u denken aan de bouwfoto’s en samenwerkingen met andere Efteling gerelateerde websites zoals Eftelwesley, Plaetjesmakers en Eftelingsestraat. Ook kreeg de website een modernere uitstraling.

Van Miniatuur Efteling naar Verwonderling

Begin 2017 is begonnen met de overstap naar een nieuwe website met een compleet nieuw systeem achter de schermen. Het oude systeem voldeed niet meer aan de eisen die Miniatuur Efteling zichzelf stelde, evenals de naam. In de nieuwe visie van de website en de bijbehorende samenwerkingen zocht Miniatuur Efteling naar een nieuwe naam. Het moest passend zijn binnen het aanbod wat Miniatuur Efteling wilt bieden, binnen de wereld van de Efteling en wellicht in de toekomst ook daarbuiten. Daarom is er gekozen voor de naam ‘Verwonderling’. Met deze nieuwe naam bouwen we Miniatuur Efteling langzaam af en hopen we de toekomst te gemoed kunnen gaan!

Disclaimer

Verwonderling verleent u hierbij toegang tot www.verwonderling.nl en publiceert hier ter informatie en vermaak teksten, afbeeldingen en andere materialen voor particuliere, niet-commerciële doeleinden.
Verwonderling behoudt zich daarbij het recht voor op elk moment de inhoud aan te passen of onderdelen te verwijderen zonder daarover aan u mededeling te hoeven doen.

Beperkte aansprakelijkheid

Verwonderling spant zich in om de inhoud van www.verwonderling.nl zo vaak mogelijk te actualiseren en/of aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat inhoud onvolledig en/of onjuist is.
De op www.verwonderling.nl aangeboden materialen worden aangeboden zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid. Deze materialen kunnen op elk moment wijzigen zonder voorafgaande mededeling van Verwonderling.
Voor op www.verwonderling.nl opgenomen hyperlinks naar websites of diensten van derden kan Verwonderling nimmer aansprakelijkheid aanvaarden.

Auteursrechten

Alle rechten van intellectuele eigendom betreffende deze materialen liggen bij Verwonderling.
Kopiëren, verspreiden en elk ander gebruik van deze materialen is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van Verwonderling, behoudens en slechts voor zover anders bepaald in regelingen van dwingend recht (zoals citaatrecht), tenzij bij specifieke materialen anders aangegeven is.

Overig

Deze disclaimer kan van tijd tot tijd wijzigen.